Beeldhouwen met uw Personeelsuitje of Bedrijfsuitje

Wilt u met uw bedrijfsuitje of personeelsuitje een keer wat anders doen? Ga eens een dag samen beeldhouwen! De ervaring leert ons dat dit vaak voor een totale verassing zorgt, men zeer enthousiast raakt en geconcerteerd bezig is. De niet-verwachte creativiteit komt namelijk boven. Vaak staan de deelnemers en wij versteld van de resultaten aan het einde van de dag. Individueel is dit uiteraard ook mogelijk binnen een eendaagse workshop samen met andere deelnemers.

Leer beeldhouwen met speksteen

In beide gevallen wordt gewerkt met speksteen die gemakkelijk te bewerken is met raspen.  Bij het polijsten van de bewerkte steen komen vaak prachtige kleuren en aders in de steen tevoorschijn. Deze workshop is eveneens een goede en creatieve  kennismaking met het beeldhouwen in zachte steensoorten en werkt vaak uit in een nieuwe hobby.

Beeldhouwen onder professionele begeleiding

Deze beeldhouw workshop vindt plaats onder leiding van beeldhouwer Klaas Kuipers. Koffie, thee en fris is inbegrepen en ook voor een goede lunch kan worden gezorgd.

Ook beschikbaar op bijzondere locaties

Een aantal van de locaties waarop wij uw beeldhouw personeels- of bedrijfsuitje kunnen organiseren zijn:

  • Hotel restaurant “Bitter en Zoet in Veenhuizen,
  • Het Bovenveen in Echten,
  • Het Theemuseum in Louwerzijl
  • Logement “ In den Groene Specht “ in Zwiggelte
  • Atelier de Steengroeve Assen

Organiseer ook een bijzonder personeelsuitje

Kortom wilt u een keer iets bijzonders, niet iets alledaags aanbieden aan uw gasten of medewerkers, laat ons dan voor u een leuke en bijzondere beeldhouw dag of -weekend organiseren. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden of bel Klaas Kuipers op 0592 346177.

*
*