Eén of meerdaagse beeldhouwworkshops in Drenthe

U kunt een eendaagse beeldhouwworkshop volgen in het atelier “de Steengroeve”, Witterstraat 62d  in Assen. Daarnaast  biedt het atelier, in samenwerking  met het logement “In den Groene Specht “ te Zwiggelte,  speciale workshops beeldhouwen aan op een schitterende locatie in Midden-Drenthe.

Beeldhouwen met Speksteen

Tijdens de beeldhouwworkshops wordt gewerkt met speksteen uit diverse landen. Speksteen is een zachte steensoort die vrij gemakkelijk te bewerken is met raspen.  Bij het polijsten van de bewerkte steen komen vaak prachtige kleuren en aders in de steen tevoorschijn. Deze workshop is een goede en creatieve kennismaking met het beeldhouwen in zachte steensoorten.

In den Groene Specht

De locatie is Hoofdstraat 13 in Zwiggelte, u bent te gast op het erf van het logement “In den Groene Specht”, een heerlijk rustige plek te midden van het groen en met het uitzicht op de Esch.
Hier kunt u een prachtige creatie in steen maken in een werkelijk inspirerende omgeving.

Een of meerdaagse workshops steen bewerken

U kunt kiezen uit een 1-daagse of meerdere dagen durende workshop.
De verzorging gedurende deze dag of dagen is een weldaad voor de geest en de innerlijke mens en in overleg te bepalen.


Overnachtingsmogelijkheid tijdens de beeldhouwworkshop

Uiteraard is het mogelijk om te overnachten in het luxe logement. Zie www.indengroenespecht.nl of bel met de gastvrouw Ingrid Smits van het logement op nummer 06-46362658, zij informeert u graag over de mogelijkheden.


Meedoen aan deze beeldhouwworkshop?

U kunt zich inschrijven voor onze diverse workshops of vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over de concrete mogelijkheden. U kunt Klaas Kuipers bovendien telefonisch bereiken via 0592 346177.

*
*